Pon - Pet : 08:00 - 16:00
omega@omegabroker.me
020.237.729

Budimo na istom pravcu razvoja

Karijera?

Ukoliko želite da postanete broker u osiguranju i da budete dio tima Omega broker d.o.o. , postavite sebi sledeća pitanja. U prvom planu vam je da naučite više o osiguranju i postanete broker? Želite da radite u okruženju koje vas inspiriše, da date svoj maksimum i uz to da ostvarite odgovarajuću zaradu? Komunikativni ste i lako ostvarujete poslovne kontakte? Imate licendu za rad u društvima za posredovanje u osiguranju?

Pošaljite CV

Poslovna mreža?

Nemate vremena da se u potpunosti posvetite brokerskim poslovima, ali ste komunikativni i želite da valorizujete svoje kontakte? Imamo veoma atraktivne modele dugoročne saradnje uz koje ćete zavoljeti osiguranje i ostvariti pristojnu zaradu.

Započnimo saradnju

Stažiranje?

Želite da budete naš stažista , na poslednjoj ste godini studija (poželjno pri samom kraju) i zanima vas osiguranje? Želite da naučite o osiguranju ono što ne možete pronaći u stručnoj literaturi? Želite da budete dio pobjedničkog tima i smatrate da možete da doprinesete preduzeću više nego što preduzeće može da učini za vas? Želite da naporno radite, ali da se sa posla vraćate zadovoljni što vas sjutra čeka novi radni dan?

Stažiranje

Klijenti o nama